Servicii vidanjare profesionale

Servicii vidanja ploiestiVidanjarea este procesul de golire si curatare a gurilor de scurgere, foselor septice, haznalelor. Cu ajutorul unui echipament profesionist care face ca vidanjarea sa se realizeze in conditii cat mai usoare si rapide, Canal Trans va asigura servicii de vidanjare profesioniste atat in Ploiesti cat si in judetul Prahova, dispunand de o echipa instruita si specializata in rezolvarea acestor tipuri de probleme. Serviciul de desfundare canalizare reprezinta operatiunea de inlaturare a blocajelor ce nu permit curgerea lichidelor prin tubulaturi prin diferite tipuri de jeturi putenice de apa.

Firma noastra poate executa lucrari de vidanjare reziduuri menajere, grasimi , reziduuri petroliere, desfundare, vidanjare a foselor si bazinelor septice, curatare mecanica a decantoarelor, dar si alte lucrari, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Oferim servicii profesionale cu un echipament profesional si o echipa bine instruita. 

Curatare canalizare

Desfundare canalizare

Operatia de desfundare a canalizarii se executa la orice tip si dimensiuni de canalizari - interioare sau exterioare - tubulaturi cu autovidanje MERCEDES, cu pompa de inalta presiune cu furtune de o jumatate si un tol si duze specializate pentru desfundare canalizare profesionala.
Pentru ca operatia de desfundare canalizare sa fie realizata corect, inaintea realizarii acesteia se va face o analiza a canalizarii si se vor prezenta clientului toate aspectele implicate in aceasta operatiune.

 

 

Cuvinte cheie: vidanjare ploiesti, servicii vidanja, desfundare canalizare, fose septice, vidanja ploiesti, baicoi, plopeni, prahova, servicii canalizare, servicii vidanja profesionala, vidanjare in ploiesti, vidanja non-stop